M
 

Welcome to modern work management

Manage projects, automate processes, and scale up to enterprise-level programs and portfolios, all with one platform

PROJECT MANAGEMENT

Track and visualize your work however you prefer by switching with ease between various views: Grid, Card, Gantt, or Calendar.

TEAM COLLABORATION

Empower your teams to execute with speed and accountability.

FORMS AND DATA COLLECTION

Collect and act on error-free, consistent data from internal and external stakeholders with forms customized with your brand’s colors, images, and logos.

TASK AUTOMATION

Implement simple and powerful automated workflows in a matter of minutes.

EXECUTIVE VISIBILITY

Centralize the information and resources your team needs and give stakeholders a robust, real-time view into your project status with KPIs and visuals.

EEN PROJECT STARTEN IS NIET ZO MOEILIJK – EEN PROJECT AFRONDEN DAARENTEGEN …..

Ik laat je graag zien hoe je Smartsheet kunt inzetten om je projecten wel tot een goed einde te brengen en hoe je binnen enkele weken up and running kunt zijn!

VOORBEELDEN VOOR GEBRUIK VAN SMARTSHEET

Gemakkelijk en slim samenwerken binnen de gehele organisatie, ontdek ook de mogelijkheden van Smartsheet

PROJECT MANAGEMENT

Met behulp van een landing page / portal hebben je collega’s direct inzicht in de op dat moment belangrijkste zaken en klikken ze simpel naar het juiste sheet of report.

Sheets updaten is heel simpel en met geautomatiseerde workflows en notificaties, wordt het werk van de projectmanager en het project team sterk vereenvoudigd!

Een management dashboard geeft altijd real time en gevisualiseerd de status, risico’s en to do’s weer, waardoor de juiste focus en prioriteiten kunnen worden gesteld.

MAAND-, KWARTAAL- EN JAARAFSLUITINGEN

Met de Smart Work Suite heb je een kant en klare oplossing voor de periodeafsluitingen. Deze kun je iedere periode weer opnieuw gebruiken.

Door een goed doordacht werkprogramma, een taken sheet, reports waarin mensen alleen hun eigen to do’s zien en een dashboard dat inzicht geeft in de belangrijkste KPI’s, wordt het eenvoudiger om de close uit te voeren en te managen.

En ook hier zijn natuurlijk veel workflows beschikbaar en krijg je automatische notificaties voor bijvoorbeeld jouw taken die vandaag of deze week een deadline hebben.

REQUEST MANAGEMENT

Binnen elke organisatie worden veel verzoeken aan afdelingen gestuurd. De informatie die moet worden aangeleverd is meestal gestandaardiseerd en de taken die volgen zijn routinematig.

Met behulp van formulieren, reports en een overichtelijk dashboard stroomlijn je deze verzoeken. Hierdoor is het opvolgen van de verzoeken veel eenvoudiger dan bijvoorbeeld bij gebruik van Excel en emails.

Denk bijvoorbeeld aan het aanmaken van nieuwe crediteuren, het aanvragen en opvolgen van reisverzoeken, het invoeren van een nieuw huurcontract of order, het aanmaken en opvolgen van IT-tickets, de on- en offboarding van medewerkers, etc.

SALES FUNNEL

Een ander voorbeeld voor gebruik van Smartsheet is bijvoorbeeld het tracken en tracen van de voortgang van lead generatie tot aan het tekenen van een nieuw contract, ook ten opzichte van de gestelde targets van individuen en de groep als geheel.

CONTENT CALENDAR

Nog een voorbeeld voor gebruik van Smartsheet is een content calendar, waarbij in 1 sheet alle verschillende onderwerpen en hun acties in een kalender view, grid view, card view of een gantt chart kunnen worden getoond en waarbij in een dashboard de verschillende componenten op een visuele en inzichtelijke manier bij elkaar komen.

WAAROM ZOU JE HIERAAN BEGINNEN?

Smartsheet geeft meer overzicht door visualisatie van projecten, actiepunten, status en risico’s. Het is gemakkelijk te implementeren en met de support van
Coops Finance Optimizations ben je al binnen een paar weken ready to go.

WAT KUN JE VERWACHTEN…

N

Een betrouwbaar partnership

Alles zal vertrouwelijk worden behandeld en afspraken zullen worden nagekomen, met de juiste priorisering.

N

Een duidelijke roadmap

Samen stellen we vast welke behoefte er is op de korte èn lange termijn en we gaan snel aan de slag, om zo snel mogelijk resultaat te zien. Toevoegingen aan de roadmap zijn altijd mogelijk.

N

Impact op jouw onderneming

Doordat we veel kunnen automatiseren en visualiseren, wordt het managen van projecten en projectmatig werken een stuk eenvoudiger en houd je tijd over voor andere belangrijke zaken.

WAAR HOEF JE NIET BANG VOOR TE ZIJN…

M

Een dure investering

De licentiekosten zijn relatief laag en ik kan je snel op weg helpen. Klik hier voor de Smartsheet pricing.

M

Lange doorlooptijden

Het aangaan van een licentie voor Smartsheet is zeer eenvoudig en opstarten met door mij ontwikkelde templates gaat heel snel. Binnen enkele weken heb je de eerste workspaces up en running.

M

Veel training voor medewerkers

Veel zaken zijn eenvoudig door gebruikers uit te voeren en aan te passen en ik kan door het jaar support leveren op basis van een support abonnement.

Probeer het

Ontdek in een proefperiode of Smartsheet iets voor jou is

Check of het gebruik van smartsheet iets voor jou en je team is, voordat je tot aanschaf van de licentie over gaat.
Tegen een kleine vergoeding maak ik graag een passende workspace en een testomgeving.

HET PROCES

Hoe kan ik je helpen om stappen te zetten en het werken gemakkelijker en leuker te maken?

We maken kennis

We spreken elkaar op lokatie of via Teams en nemen door waar je behoefte aan hebt.

Tijdens ons gesprek zal ik ook een aantal concrete voorbeelden laten zien van workspaces, dashboards en documenten, waarvan ik denk dat je er baat bij zal hebben.

We starten de samenwerking

Als we hebben vastgesteld dat we samen willen gaan werken, stel ik een samenwerkingsovereenkomst op en maken we een plan van aanpak.

Gelijktijdig bepalen we wat we als eerste gaan oppakken en maken daar een concrete planning en afspraken voor.

We gaan aan de slag

Gelijktijdig gaan we 2 dingen doen:

1. Implementatie van de eerste workspace

2. Opzetten van een inventarisatie van de overige wensen en het maken van een concrete planning en verdeling van de taken