M
 

Iets meer over Bram

Getrouwd met Miranda, vader van 2 tieners, “baas” van hond Scoop en kat Monk en sinds 2015 werkzaam als interim finance & project manager, na eerdere ervaringen in de audit en financieel management.

Naast mijn werk vind ik het lekker om te tennissen, golfen, wielrennen, met de hond door het bos te wandelen en gezellig met familie en vrienden leuke dingen te ondernemen.

Ik heb in de afgelopen 7 jaar veel organisaties geholpen bij het realiseren van grote en kleine projecten. En in de jaren daarvoor heb ik 8 jaar in de audit bij PwC gewerkt, gevolgd door 10 jaar senior financieel management functies bij diverse ondernemingen.

Sinds enkele jaren ben ik Smartsheetfan, omdat dat voor mij de perfecte tool is om al mijn werkzaamheden te managen.

Dit geldt zowel voor grote en kleine projecten, als voor de zaken die elke maand, week of dag gedaan moeten worden, omdat ik met Smartsheet de informatie krijg die ik nodig heb en heel veel “operationele” zaken kan automatiseren. In een overzichtelijk dashboard heb ik real time inzicht in de status, de risico’s en/of issues en waar we staan in het project.

Wil je een keer zien in een vrijblijvende demo waarom ik er zo enthousiast over ben, neem dan contact met me op en we plannen een meeting op jouw kantoor of via Teams!

Via de contact pagina kun je gemakkelijk contact opnemen, uiteraard via een Smartsheet form!

Dingen die je waarschijnlijk niet van me weet …

VOORZITTER VAN DE GEZELLIGSTE TENNISVERENIGING VAN AMSTERDAM

Ik heb de eer gehad om 4 jaar voorzitter te mogen zijn van de gezelligste tennisclub van Amsterdam, waar we de leukste feestjes vierden!

WE HEBBEN DE LEUKSTE HOND VAN AMSTELVEEN – SCOOP

Ook wij zijn tijdens Corona overstag gegaan en lopen nu lekker vaak buiten met de hond door het Amsterdamse bos, op het strand of door de Middelpolder.

SPORTEN IN DE VRIJE TIJD

Ik vind het heerlijk om ter ontspanning een rondje te golfen, lekker te tennissen of een stukje op de racefiets te rijden.

SMARTSHEET FAN

Na het lezen van een deel van deze site is het waarschijnlijk geen geheim meer, maar ik vind Smartsheet echt een geweldige tool om mee te werken en raad het iedereen aan om het ook eens te proberen.

(Dat kan ook met een test omgeving op mijn licentie, voor beperkte tijd, maar lage kosten)

Never be afraid of change.
You may lose something good, but you may gain something even better!