M
 

Vul onderstaande contactformulier in en ik neem zo snel mogelijk contact met je op.

Email

bram@coopsfinance.nl

}

Bereikbaarheid

MAANDAG – VRIJDAG: 9 A.M. – 6 P.M

Mijn locatie

Amsterdam, Nederland

I STILL HAVE A FEW QUESTIONS

Frequently Asked Questions

Ben je beschikbaar?

Stuur me een berichtje voor mijn beschikbaarheid voor interim werkzaamheden als financieel of project director / manager, het opzetten of managen van een PMO en voor het inrichten van Smartsheet omgevingen.

Is Smartsheet inrichten en gebruiken ingewikkeld?

Je kunt het zo mooi en moeilijk maken als je zelf wilt, maar met de door mij beschikbare templates kun je snel aan de slag.

Het gebruik van Smartsheet is heel intuïtief, maar degenen die de Smartsheet creëren en managen, hebben een korte basis cursus nodig.

Ik kan op abonnementsbasis beschikbaar zijn voor een paar uur per maand, om verbeteringen door te voeren, nieuwe sheets, reports of dashboards te maken en gebruikers te ondersteunen.

Is Smartsheet duur?

De licentie voor Smartsheet is niet duur. Kijk hier voor de prijzen.

Het inrichten van een omgeving en trainen van de belangrijkste gebruikers kan ik voor je verzorgen en de templates die ik heb ontwikkeld zijn voor een redelijke prijs aan te schaffen.

Wat voor Smart Work Suites heb je al gemaakt?

Het aantal zal in de komende tijd nog verder groeien, laat vooral weten waar je zelf aan zou denken, maar nu al beschikbaar zijn workspaces als hieronder genomen, inclusief landing page / portal, basis sheet, meeting sheet, formulier voor vastleggen nieuwe items, reports voor inzicht in eigen zaken en risico’s, management dashboard, inclusief workflows en geautomatiseerde notificaties.

Project Management

Jaar / kwartaal / maandafsluiting

Sales pipeline

Taken en actiepunten

Aanvraag nieuwe crediteur

Reisaanvraag en status van de boeking

Purchase Order

Welke ervaring heb je als finance manager?

Ik heb 10 jaar lang als financieel manager gewerkt en ben verantwoordelijk geweest voor (het opzetten van) finance in NL, BE, FR, DE, UK.

In de afgelopen 7 jaar heb ik interimklussen gedaan als finance manager en bij de vele implementaties van ERP systemen heb ik finance organisaties geholpen zo effectief en efficiënt te werken.

Welke ervaring heb je als project manager?

Ik ben verantwoordelijk geweest voor het opzetten en managen van vele soorten applicaties en de implementatie daarvan, zoals Yardi (ERP), Blackline (financial close), Blueprint (compliance), AR automatisering, AP automatisering, consolidatie, Business Intelligence (Qlik + Power BI).

Wat vind je het leukste om te doen?

Ik haal er het meeste plezier uit als mensen gedurende en na mijn klus steeds meer lol krijgen in hun werk en beter kunnen samenwerken met collega’s van de eigen en andere afdelingen en er een positieve sfeer is ontstaan!

Veel mensen zien op tegen werken in een project, maar door het transparant en concreet te maken, zie je dat mensen groeien gedurende het project en er met enthousiasme met de nieuwe systemen wordt gewerkt.

Hoe pak je een Yardi implementatie aan?

In 2022 heb ik Dream Advisors geholpen met hun Yardi implementatie en hierbij heb ik de volgende zaken opgepakt en gemanaged.

Support bij de onderhandelingen met Yardi

Support bij het opstellen van de business case en het project charter

Opstellen van o.a. het project plan en planning, data migratie plan, training plan, test plan en een project Smartsheet omgeving, waaronder actie item management, RAID management, management dashboard, project team portal en een SteerCo deck, meeting agenda’s, UAT test omgeving

Voorbereiden, hosten en opvolgen van alle project meetings, zoals

Kick-off meeting

Stuurgroep meetings

Project team meetings

Sprint meetings

Vastleggen van de business en system requirements en vertaling naar de inrichting van het systeem en specifieke test scripts

Opstellen van alle process flow charts per proces

Bepalen hoe Yardi ingericht moet worden (door de Yardi consultant)

Inrichten van alle security

Inrichten van alle workflows

Voor-testen van de inrichting

Opstellen van alle test scripts en een UAT omgeving

Managen en support van de data migratie (master data & financiële data)

Training van het project team en toekomstige Yardi gebruikers

Opstellen van documentatie ten behoeve van internal en external audit

Support bij internal audit testing en samples